Guide

Kortet

Kortet i Wizards Unite er fyldt med mange elementer, nogle har større betydning end andre.

Flyvende Artefakter

Rundt på kortet omkring dig, flyver både ugler og papirfly, og ingen af disse har nogen andet betydning end visuelt. De kan hverken trykkes på, eller give noget på nogen måde.

I Wizarding World (Harry Potter universet), er ugler den normale måde at sende post på, mens papirfly bruges i Ministeriet for Magi, til interne beskeder.

Bygninger

Der er tre forskellige slags bygninger i spillet; Kroer, Fæstninger og Drivhuse. Mens Fæstninger og Drivhuse kun har 1 måde at se ud på hver, findes der 5 forskellige slags kroer. Nogle giver bedre end andre, og det virker faktisk til at være bestemt af hvor mange andre Kroer der er i området. Jo færre kroer, desto bedre giver de.

Kroer

En kro kan give op til 10 Besværgelsesenergi, men i stærkt populerede områder giver de nærmest kun 1 hver gang, mens de i mere forstads-lignende omgivelser giver 3-5 i gennemsnit.

For at få besværgelsesenergi, skal du tegne den Glyph der vises, når du kommer ind i kroen. Det er altid den samme, og det virker til, at der er en sammenhæng mellem hvor godt du rammer (i en hurtig bevægelse – hastighed er vigtigt når man ‘glypher’), og mængden af besværgelsesenergi.

Når man først har Glyphet en kro, skal man vente i 5 minutter, før man igen kan opsamle besværgelsesenergi. Har man ikke plads til mere besværgelsesenergi, skal man stadig vente i 5 minutter, fra man prøver.

Man kan indsætte en – eller faktisk op til tre – mørkedetektorer, som sørger for at tiltrække ‘Finderier’. Jo flere mørkedetektorer der er sat på en kro, desto sjældnere ‘Finderier’ kan dukke op.

I følge historien i spillet, har kroerne tilbudt at give gratis mad til alle troldmænd der kæmper med ‘Katastrofen’, der er skyld i alle de ‘Finderier’ skal indsamles.

Drivhuse

Et drivhus er et interessepunkt, hvor du kan samle ingredienser til potions, dyrke og høste planter, og være heldig at få lidt besværgelsesenergi med dig. Man samler ingredienser/energi, ved at trække en af de tre planter op af sin potte (bare tryk på en af dem), og derefter går der 5 minutter til man kan indsamle fra drivhuset igen. Man kan dog stadig dyrke planter, og tage sig af den plante der allerede er dyrket.

Ved at dyrke planter, giver du dig selv og andre magikere i området mulighed for at passe dem, og også høste dem når de er klar. Det er forskelligt hvor lang tid en plante er om at gro, men når den er færdig har man kun 30 minutter til at høste den.

Fæstninger

Fæstninger er den sidste slags bygning i spillet. Den tilbyder alle troldmænd at kæmpe mod mørke kræfter.

Man bruger en Runesten, som man opnår ved at samle Samlerier, og kan derefter kæmpe mod 2 eller flere modstandere. Som man bliver stærkere kan man åbne for flere niveauer, og opnå bedre belønninger.

Du vil senere kunne finde mere om fæstninger og kampe deri, her på siden.


Denne guide vil blive opdateret løbende med mere info. Kom tilbage snart, og bliv endnu klogere!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *