Nyheder

Første fysiske Event allerede planlagt

Har du spillet, eller spiller stadig, Pokémon GO, har ud måske hørt om Pokémon GO Fest. Et årligt tilbagevendende Event, der fysisk afholdes i en, eller flere, lokationer rundt om i verden.

Og det er vel i bund og grund naturligt, at et spil der foregår i virkeligheden mellem bygninger, veje og mennesker, afholder begivenheder rundt omkring os.

Den første Pokémon GO Fest fandt sted et år efter spillet var udkommet, og det var en ræderlig en af slagsen. Infrastrukturen brød sammen, og man måtte snyde med de mål der var opstillet, så e entet ikke var en komplet fuser.

Niantic mener dog at have lært af det, hvilket man også har kunne se i Pokémon GO spillet, hvor der sidenhen er blevet afholdt flere gode arrangementer rundt om i verden. I Harry Potter: Wizards Unite vil det første arrangement allerede blive afholdt denne sommer i Indianapolis, Indiana, USA.

Eventet finder sted d. 31. August til d. 1. September.
Det er det eneste der er givet ud af informationer på nuværende tidspunkt, så det bliver spændende at se, om folk der ikke vil være at finde til eventet, vil få. Glæde af forskellige goder i perioden også.

Følg med her på siden, eller i gruppen Harry Potter: Wizards Unite Danmark på Facebook


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *